-
Kelner w Norwegii – praca
Norwegia
KELNER
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
Serwowanie posiłków i obsługa gości w restauracji hotelowej.
WYMAGANIA:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kelner
Uprawnienia: doskonała organizacja pracy
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie w pracy jako kelner w restauracji hotelowej lub innych obiektach gastronomicznych, w obsłudze klienta. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie. Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej. Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pojmowania decyzji.
OFERUJEMY:
Wynagrodzenie brutto: od 180 NOK
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową
Kontakt:
Fjærland Fjordstove Hotell
Fjærlandsfjorden 258, 6848 Fjærland.
Tlf: 48237844,
E-post: bard@fjaerlandhotell.no.
Jeśli natrafisz na jakiś problem to skontaktuj się z administratorem serwisu: info@wirtualnaskandynawia.pl